Τηγανίτες από βιολογικό αλεύρι καρύδας, από την Sukrin και τη LifeTree!

Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα πεντανόστιμες σπιτικές τηγανίτες χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας βιολογικό αλεύρι καρύδας της Sukrin!
Το βιολογικό αλεύρι καρύδας της Sukrin (Coconut Flour Organic) είναι αλεύρι χωρίς γλουτένη με μειωμένα λιπαρά, το οποίο επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία ψυχρής συμπίεσης βιολογικής καρύδας. Είναι πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες και χαμηλό σε υδατάνθρακες. Βοηθάει στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, βελτιώνει τον μεταβολισμό και την λειτουργία του εντέρου. Έχει μια φυσική γλυκιά γεύση που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε λιγότερη γλυκαντική ουσία. Απορροφά μεγάλη ποσότητα υγρών και σε συνδυασμό με αυγά δημιουργεί αφράτες και απολαυστικές τηγανίτες.
Συστατικά συνταγής
• 4 κσ (60γρ) Sukrin Gold
• 4 κσ (60γρ) Sukrin Coconut Flour Organic
• 1 κγ (5γρ) ψύλλιο
• 150ml γάλα
• Κανέλα ή κάρδαμο
• Fibersirup Gold για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
• Ανακατέψτε τα αυγά με την Sukrin Gold με ένα μίξερ.
• Προσθέτετε το αλεύρι καρύδας (Sukrin Coconut flour), το ψύλλιο και το γάλα.
• Βάζετε κανέλα ή κάρδαμο κατα βούληση.
• Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία
• Με μια κουτάλα βάζετε την δόση στο τηγάνι, χαμηλώνετε την θερμοκρασία ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα χωρίς να καεί.
• Για περισσότερη απόλαυση, γαρνίρετε με Fibersirup Gold!
https://www.lifetree.gr/blog/recipes/tiganites-apo-viologiko-aleyri-karydas/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Vegan κέικ χωρίς ζάχαρη, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
Κέικ αμυγδάλου-πορτοκαλιού χωρίς αλεύρι – σαν σιροπιασμένο, από την Χριστίνα Τσαμουρά και το icookgr...
Τάρτα Lemon Shaker με 4 υλικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglute...
Σοκολατόπιτα χωρίς αλεύρι, χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Τούρτα black forest ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free!
Υπέργλυκο ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ με 4 μόνο υλικά, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!

Αφήστε μια απάντηση