Υπέροχα κουλουράκια κανέλλας νηστίσιμα και πανεύκολα, από την Γωγώ Σαμίου!

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού κανονικό λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 φλιτζανι του τσαγιού σιμιγδαλι χοντρο
1 κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο πάρει ,περίπου 800-850 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λάδι με την ζάχαρη κ το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτόν την μαγ σόδα!!
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μυρωδικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.!!
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι η σε κρυσταλλική ζάχαρη να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά η μακρόστενα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Υπέροχα, νηστίσιμα κουλουράκια με μέλι και κανέλα, από την Όλγα Καραγιάννη !
Σαλιγκαρένια κούκις νηστίσιμα, από την Σόφη Τσιώπου και τις Λιχουδιές της Σόφης!
Νηστίσιμα cookies με σοκολάτα, από το ola-nistisima.gr!
Ταχινοκούλουρα με πορτοκάλι, από το "Συνδημιουργία", αστικό καταναλωτικό συνεταιρισμό Μαραθώνα!
"Νηστίσιμα σοκολατένια κουλουράκια σε 1 μπολ, νόστιμα & πανεύκολα", από την 'Αννα Χαλικιά και το mad...
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ Σουσαμάτα Παξιμαδάκια Ούζου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!


Αφήστε μια απάντηση