Υπέροχα κουλουράκια κανέλλας νηστίσιμα και πανεύκολα, από την Γωγώ Σαμίου!

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού κανονικό λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 φλιτζανι του τσαγιού σιμιγδαλι χοντρο
1 κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο πάρει ,περίπου 800-850 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λάδι με την ζάχαρη κ το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτόν την μαγ σόδα!!
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μυρωδικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.!!
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι η σε κρυσταλλική ζάχαρη να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά η μακρόστενα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μηλοκούλουρα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Νηστίσιμα μπισκότα φουντουκιού (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Νηστίσιμα κουλουράκια μελιού βουτηγμένα σε σοκολάτα, από το sintayes.gr!
Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκάλι με Pyure Stevia, από την Stevia pyure greece.!
Υπέροχα, νηστίσιμα κουλουράκια με μέλι και κανέλα, από την Όλγα Καραγιάννη !
Νηστίσιμα Μπισκότα Λεμονιού, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου !


Αφήστε μια απάντηση