Υπέροχα κουλουράκια κανέλλας νηστίσιμα και πανεύκολα, από την Γωγώ Σαμίου!
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού κανονικό λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 φλιτζανι του τσαγιού σιμιγδαλι χοντρο
1 κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο πάρει ,περίπου 800-850 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λάδι με την ζάχαρη κ το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτόν την μαγ σόδα!!
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μυρωδικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.!!
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι η σε κρυσταλλική ζάχαρη να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά η μακρόστενα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας με μαύρη ζάχαρη, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycoo...
Μηλοκούλουρα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Βυζαντινά κουλουράκια με σουσάμι, νηστίσιμα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Νηστίσιμα μπισκότα φουντουκιού (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ Σουσαμάτα Παξιμαδάκια Ούζου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Νηστίσιμα δίχρωμα τραγανά κουλουράκια, από τη Μαριφάνη και τις "Λιχουδιές της Μαριφάνης"!
Αφήστε μια απάντηση