Μηλοκούλουρα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα τριμμένα
1 φλ.τσ. ηλιέλαιο
2/3φλ.τσ. καστανή ζάχαρη
1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ
1 βανίλια κάψουλα
λίγη κανέλα
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα υλικά και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα .Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.
Την συνταγή την έχω πάρει απο την αγαπημένη μου φίλη και συγχωριανή Σπυριδούλα Μουλαρά.
Σπυριδούλα μου σε ευχαριστώ πολύ !!! <3
Καλή επιτυχία <3
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Χειροποίητη σος μήλου χωρίς ζάχαρη, από την Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Κέικ βρώμης με μήλα, σταφίδες και αμύγδαλα, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Κουλουράκια σουσαμένια με ταχίνι και κανέλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και το sintagespanos!
Διώροφη μηλόπιτα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Νηστίσιμα ταχινένια μπισκότα με σουσάμι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Νηστίσιμα μηλοπιτάκια, από την Αντριάνα και το Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
Αφήστε μια απάντηση