Γρανίτα με καρπούζι και παγωτό, από το icookgreek.com!

Υλικά
- 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια και τις φλούδες, καθαρό βάρος)
- 100 ml νερό
- 100 γρ. ζάχαρη
- 4 μπάλες παγωτό γιαούρτι ή κρέμα
Εκτέλεση
- Βράζετε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα για 7΄-8΄ μέχρι να γίνουν σιρόπι ελαφρύ. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει. Κόβετε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι. Γεμίζετε με το μείγμα θήκες για παγάκια και τις βάζετε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
- Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιείτε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζετε 4 ποτήρια που έχετε βάλει στην κατάψυξη να παγώσουν. Από πάνω γαρνίρετε κάθε ποτήρι με μια μπάλα παγωτό.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γρανίτα με σοκολάτα και δυόσμο, από την NESTLÉ DESSERΤ και το glikessintages.gr!
Γρανίτα Φράουλα της Ανδριάνας, από το workingmoms.gr!
Υπέροχη Γρανίτα με φρούτα με pyure stevia από την Stevia pyure greece!
Γρανίτα λεμόνι από το Cookbox !
Δροσερές γρανίτες φρούτων καρπούζι-πορτοκάλι, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Γιαουρτογρανίτες από την Σταυρούλα Κρίκη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, και το "Healthy Cooking"!

Αφήστε μια απάντηση