Γρανίτα με καρπούζι και παγωτό, από το icookgreek.com!
Υλικά
- 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια και τις φλούδες, καθαρό βάρος)
- 100 ml νερό
- 100 γρ. ζάχαρη
- 4 μπάλες παγωτό γιαούρτι ή κρέμα
Εκτέλεση
- Βράζετε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα για 7΄-8΄ μέχρι να γίνουν σιρόπι ελαφρύ. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει. Κόβετε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι. Γεμίζετε με το μείγμα θήκες για παγάκια και τις βάζετε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
- Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιείτε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζετε 4 ποτήρια που έχετε βάλει στην κατάψυξη να παγώσουν. Από πάνω γαρνίρετε κάθε ποτήρι με μια μπάλα παγωτό.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Popsicles με γιαούρτι και φράουλες- Yogurt and Strawberry Popsicles, by Akis and akispetretzikis.com...
Γρανίτα φράουλα - Strawberry Ice Pops Recipe, by Gabriel Nikolaidis and the Cool artisan!
Γρανίτα καρπούζι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Το κόλπο για να φτιάξεις γρανίτα χωρίς γρανιτομηχανή, από το icookgreek.com!
Γρανίτα πεπόνι από τον Ακη Πετρετζίκη και το oisyntagesmoy.gr!
Γρανίτα ανανά, από τo cookbox!
Αφήστε μια απάντηση