Mini-donut muffins (Video), από την Ηλέκτρα Μαραγκουδάκη και το Electra’s sweetchen!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δείτε το video:

https://youtu.be/FyPoBzcAQ6k 

Αυτή η συνταγή κάνει 24 mini muffins.

Υλικά

• 240 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
• 120 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
• 5 γρ baking powder
• 120 ml ξυνόγαλα
• 60 ml γάλα
• 60 ml βούτυρο λυωμένο
• 2.5 ml εκχύλισμα βανίλιας

 

Για επικάλυψη, από πάνω μετά το ψήσιμο

• 85 ml βούτυρο λυωμένο

• 120 γρ ζάχαρη κρυσταλλική

• 10 γρ κανέλα

Φωτογραφία του χρήστη Electra's sweetchen.

Οδηγίες •

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου στο πρόγραμμα των αντιστάσεων. • Σε ένα μπωλ, ανακατεύετε με τον αναδευτήρα τα στερεά υλικά, το αλεύρι, την ζάχαρη και το baking powder.

• Προσθέστε τα υγρά υλικά, ξυνόγαλα, γάλα, βούτυρο, βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

• Βάζετε χάρτινες θήκες στο ταψάκι των mini muffins.

• Μοιράζετε το μείγμα στις 24 θήκες.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

• Ψήστε στους 190 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά στο πρόγραμμα των αντιστάσεων.

• Μόλις βγούν απ΄τον φούρνο, έχετε ετοιμάσει την επικάλυψη, τα βουτάτε στο βούτυρο και μετά στο μείγμα ζάχαρης-κανέλας.

Στην γεύση είναι σαν donut, είναι νόστιμα, αφράτα, υγρά, θα τα αγαπήσετε ! Μην ξεχάσετε να σχολιάσετε, να κάνετε ¨like¨ και να εγγραφείτε στο κανάλι μου για να μην χάσετε τις συνταγές που θα ακολουθήσουν !

 

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCiJl…

FACEBOOK: https://www.facebook.com/electrasswee…

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/electrasswe…

TWITTER: https://twitter.com/electra_mar

Φωτογραφία του χρήστη Electra's sweetchen.

https://www.facebook.com/electrassweetchen/photos/pcb.1993915110851867/1993909037519141/?type=3&theater

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *