Tip 1: Σταγόνες σοκολάτας χωρίς ζάχαρη δεν θα βρεις στα super market! Υπάρχουν στα καταστήματα με βιολογικά. Εναλλακτικά μπορείς να ψιλοκόψεις κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη (υπάρχει σε όλα τα super market)
Tip 2:Το γλυκό μας φουσκώνει στο ψήσιμο και ξεφουσκώνει όταν κρυώσει. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου στον πάγκο της κουζίνας
Δες εδώ το βίντεο:
https://www.instagram.com/p/CzngZjOrKZU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Υλικά
- 500 γρ. γιαούρτι
- 4 αυγά
- 150 γρ. μέλι
- 15 γρ. κορν φλάουρ
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
Αφήστε μια απάντηση