Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες. Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνουν παγάκια. Μετά τις χτυπάμε στο μούλτι με 2-3 κουταλιές από το γάλα μέχρι να θρυμματιστούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, το κακάο και το μέλι και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
Βήμα 2
Αφού περάσουν 3 λεπτά σταματάμε να τα χτυπάμε και τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα. Τέλος, σερβίρουμε το παγωτό σε μπολάκια και το απολαμβάνουμε.
Διατροφική Ανάλυση (για 1 μερίδα):
Θερμίδες: 144 kcal
Πρωτεΐνη: 3 γρ.
Υδατάνθρακες: 32 γρ.
Λιπαρά: 1 γρ.
Αφήστε μια απάντηση