Οδηγίες
- Βάζουμε ένα μπολ για αρκετές ώρες στο ψυγείο.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
- Πολτοποιούμε τις μπανάνες, τις ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Κάνουμε μία στρώση από το παγωτό σε ένα σκεύος.
- Απλώνουμε λίγη από την πραλίνα φουντουκιού και καλύπτουμε με παγωτό.
- Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Με την βοήθεια από ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ελαφρώς και κλείνουμε με καπάκι ή μεμβράνη.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.
Αφήστε μια απάντηση