Οδηγίες

  1. Βάζουμε ένα μπολ για αρκετές ώρες στο ψυγείο.
  2. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  3. Ενσωματώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  4. Πολτοποιούμε τις μπανάνες, τις ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
  5. Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  6. Κάνουμε μία στρώση από το παγωτό σε ένα σκεύος.
  7. Απλώνουμε λίγη από την πραλίνα φουντουκιού και καλύπτουμε με παγωτό.
  8. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
  9. Με την βοήθεια από ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ελαφρώς και κλείνουμε με καπάκι ή μεμβράνη.
  10. Βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
  11. Προαιρετικά σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.