Παγωτό Γιαούρτι με γλυκό βύσσινο (Frozen Yogurt), από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Μια από τις πιο αγαπημένες καλοκαιρινές γεύσεις των παιδικών μας χρόνων είναι το γλυκό του κουταλιού βύσσινο πάνω σε παγωτό κρέμα! Το Morfat Creamy σας φέρνει στο νου αυτές τις γλυκιές αναμνήσεις με μια ανανεωμένη πρόταση!

ΥΛΙΚΑ


1 Morfat Creamy (250 γρ.)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί εβαπορέ
3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό ( από 3% λιπαρά και πάνω)
Σιρόπι από βύσσινο
Κομματάκια από βύσσινο γλυκό του κουταλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ το Morfat Creamy μέχρι να αφρατέψει και να διπλασιαστεί σε όγκο. Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ σταδιακά συνεχίζοντας το χτύπημα για 5′ σε δυνατή ταχύτητα. Ρίχνετε και το γιαούρτι και συνεχίζετε το χτύπημα. Το παγωτό σας είναι έτοιμο. Το βάζετε σε μεταλλικό σκεύος και το τοποθετείτε στη κατάψυξη να πήξει λίγο για 2 ώρες περίπου. Το βγάζετε και το χτυπάτε πάλι στο μίξερ να αφρατέψει. Με αυτό το τρόπο θα πετύχετε το παγωτό σας να μην κάνει τους ενοχλητικούς κρυστάλλους. ‘Οσες φορές επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία τόσο πιο αφράτο και κρεμώδες θα γίνει το παγωτό σας. Στο τελευταίο χτύπημα προσθέστε το σιρόπι και ανακατέψτε μ’ ένα μαχαίρι να κάνει “νερά”. Προσθέστε και τα κομματάκια από το βύσσινο σε διάφορα σημεία. Το αφήνετε να παγώσει αρκετές ώρες και το σερβίρετε αφού το αφήσετε 5′ λεπτά έξω από την κατάψυξη.

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.facebook.com/MorfatCreamy/photos/a.928798037202395/5156647434417413

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *