Σπιτικό παγωτό φράουλα με 3 ΥΛΙΚΑ της στιγμής, από το sintayes.gr!

Ένα πανεύκολο σπιτικό παγωτό φράουλα με 3 μόνο υλικά, έτοιμο σε 15 λ για τη κατάψυξη. Μια συνταγή(αρχική ιδέα εδώ) που μετατρέπει πολύ εύκολα και γρήγορα, ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα φρούτα, τις φράουλες, σε ένα πεντανόστιμο παγωτό φράουλα για να το απολαύσετε μια γλυκιά ανοιξιάτικη ή μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
Μερίδες: 3-4
Χρόνος: 15 λ + 4 ώρες αναμονή ψύξης
Δυσκολία: Εύκολη για αρχάριους
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Υλικά συνταγής
- ½ φλ. τσαγιού (100 ml) κρέμα γάλακτος κρύα, πλήρης 35-36% λιπαρά
- 1 ½ φλ. τσαγιού μέτριες φρέσκες ώριμες φράουλες
- 3 κ.σ. ζάχαρη, ψιλή κρυσταλλική
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Εκτέλεση συνταγής
- Πλένετε τις φράουλες, τις στραγγίζετε καλά και τις στεγνώνετε ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας. Τις βάζετε σε μπολ και τις πολτοποιείτε με ένα πιρούνι.
- Βάζετε τη κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη χτυπάτε με το μίξερ, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε τη ζάχαρη (και το εκχύλισμα βανίλιας, αν το χρησιμοποιήσετε) και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθούν πτυχές και έχετε μια πηχτή σαντιγί.
- Προσθέτετε τις πολτοποιημένες φράουλες και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως. Ρίχνετε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ, το σκεπάζετε με καπάκι ή πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στη κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες ή μέχρι να παγώσει καλά.
https://www.sintayes.gr/syntages/spitiko-pagoto-fraoula-3-ilika-tis-stigmis/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολο, απίθανο παγωτό καραμέλα με καραμελωμένα αμύγδαλα η καρύδια, από το sokolatomania.gr!
Εύκολη μους σοκολάτας μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ- 3 ingredients Easy chocolate mousse, by Akis and akispetretzi...
"Το γλυκό της μαμάς", από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Γρανίτα Φράουλα από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook!
Μπουγάτσα λαχταριστή με 3 μόνο υλικά (Video), από το sintayes.gr!
Τάρτα Cheesecake Φράουλα της Ντίνας Νικολάου, με Διατροφικό σχόλιο του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη και το...


Αφήστε μια απάντηση