Το πιο εύκολο παγωτό φιστίκι, από την Αργυρώ μας!







Υλικά συνταγής
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
1 εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες
250ml κρέμα γάλακτος light
1 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο
50ml ροδόνερο 1 βανίλια
250 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ωμή χοντροκομμένο
λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια.
Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το φιστίκι.
Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν.
Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολο, θεϊκό παγωτό Snickers χωρίς παγωτομηχανή (και σε vegan εκδοχή), από την Αννα Χαλικιά και το ...
Παγωτό καραμέλα με καρύδια πεκάν από το pastry chef.gr!
"Πόση ώρα περπάτημα χρειάζεται για να κάψεις ένα παγωτό ξυλάκι;", από την Βίκυ Χριστοπούλου και το ...
Παγωτό γιαούρτι καραμέλα με cookies σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Παγωτάκι, από την αγαπημένη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner.gr!
Κέικ παγωτό ροδάκινο, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Αφήστε μια απάντηση