Το πιο εύκολο παγωτό φιστίκι, από την Αργυρώ μας!
Υλικά συνταγής
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
1 εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες
250ml κρέμα γάλακτος light
1 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο
50ml ροδόνερο 1 βανίλια
250 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ωμή χοντροκομμένο
λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια.
Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το φιστίκι.
Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν.
Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό μπανόφι με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή, από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Παγωτό με γεύση καραμέλα χωρίς ζάχαρη, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Παγωτό φράουλα light χωρίς ζάχαρη στο blender, παγωτό χωρίς παγωτομηχανή, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Παγωτό Dulce de Leche , από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος"!
Πανεύκολο και νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα, ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with ...
Παγωτό με τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια, από την Βασιλική Βερ και τις Μαγειρικές Διαδρομές!
Αφήστε μια απάντηση