Τούρτα παγωτό, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!







Μερίδες: 10
Χρόνος προετοιμασίας: 35′
Χρόνος μαγειρέματος: 5′
Έτοιμο σε: 40′
Χρόνος αναμονής: 6 ώρες
Υλικά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 400ml κρέμα γάλακτος
- 2 βανίλιες
- ½ κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
- ¾ φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
- ¾ φλιτζανιού κερασάκια γλασέ, ψιλοκομμένα
- 100γρ. σοκολάτα σε σταγόνες
- 300γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ
Για το σιρόπι
- ¾ φλιτζανιού ζάχαρη
- ¾ φλιτζανιού νερό
- 2 κουτ. σούπας Grand Marnier
- κερασάκια γλασέ ή φρέσκα φρούτα για το σερβίρισμα











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τούρτα παγωτό με χρωματιστές στρώσεις στο λεπτό από την Αργυρώ!
Τούρτα παγωτό με σοκολάτα και σαβαγιάρ, από το sintayes.gr!
Τούρτα παγωτό black forest, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Παγωμένο γλυκό ψυγείου με νεκταρίνια, από το sintayes.gr!
Κορμός παγωτό με Kit Kat, από το sintayes.gr!
Παγωμένη μπόμπα από σεμιφρέντο με μπισκότα κανέλας και μέλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olive...
Αφήστε μια απάντηση