#tsoulotip: Είναι πολύ σημαντικό το κανταΐφι να είναι πολύ τραγανό, όταν θα μπει στο μείγμα με το παγωτό.
Για το παγωτό:
300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
200 ml ζαχαρούχο γάλα
35 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
30 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Φιστίκια Αιγίνης, θρυμματισμένα για το σερβίρισμα
Για τη βάση:
250 γρ. κανταΐφι
150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
150 ml νερό
Χυμό από μισό λεμόνι
Αφήστε μια απάντηση