Οδηγίες

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα φουντούκια.
  2. Βράζουμε το νερό και την ζάχαρη να γίνουν σιρόπι.
  3. Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη και την κουβερτούρα.
  4. Βάζουμε την νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
  5. Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα φουντούκια και βράζουμε μέχρι το μείγμα να δέσει.
  6. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  7. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  8. Όταν το μείγμα σταθεροποιηθεί πλάθουμε τρουφάκια.
  9. Προαιρετικά διακοσμούμε με σπασμένα φουντούκια.