Οδηγίες
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα φουντούκια.
- Βράζουμε το νερό και την ζάχαρη να γίνουν σιρόπι.
- Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη και την κουβερτούρα.
- Βάζουμε την νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
- Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα φουντούκια και βράζουμε μέχρι το μείγμα να δέσει.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Όταν το μείγμα σταθεροποιηθεί πλάθουμε τρουφάκια.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με σπασμένα φουντούκια.
Αφήστε μια απάντηση