Σοκολατένιος κορμός ψυγείου με αβοκάντο και ζάχαρη καρύδας, από την Αντριάνα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

125 γρ. μαργαρίνη
125 γρ. πολύ ώριμο αβοκάντο
250 γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη χοντροκομμένα
50 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
100 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια


Διαδικασία


Βρέχουμε τα μπισκότα με το κονιάκ.
Λιώνουμε λίγο τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το αβοκάντο και αναμιγνύουμε με τη μαργαρίνη. Χτυπάμε λίγο με το μίξερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και τη βανίλια. Χτυπάμε λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μπισκότα και βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα δημιουργώντας ένα μπαστούνι. Τυλίγουμε, προσθέτουμε στην κατάψυξη και σε δυο ώρες είναι έτοιμο. Τους χειμερινούς μήνες μετά το μεταφέρουμε στη συντήρηση. Τους καλοκαιρινούς το αφήνουμε στην κατάψυξη. Μπορείτε να το περιχύσετε και με λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη.

Ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και για τα παιδιά.


Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "Γλυκιές δημιουργίες by Andriana"
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *