Σοκολατένιος κορμός ψυγείου με αβοκάντο και ζάχαρη καρύδας, από την Αντριάνα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
Υλικά
125 γρ. μαργαρίνη
125 γρ. πολύ ώριμο αβοκάντο
250 γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη χοντροκομμένα
50 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
100 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια
Διαδικασία
Βρέχουμε τα μπισκότα με το κονιάκ.
Λιώνουμε λίγο τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να κρυώσει. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το αβοκάντο και αναμιγνύουμε με τη μαργαρίνη. Χτυπάμε λίγο με το μίξερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και τη βανίλια. Χτυπάμε λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μπισκότα και βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα δημιουργώντας ένα μπαστούνι. Τυλίγουμε, προσθέτουμε στην κατάψυξη και σε δυο ώρες είναι έτοιμο. Τους χειμερινούς μήνες μετά το μεταφέρουμε στη συντήρηση. Τους καλοκαιρινούς το αφήνουμε στην κατάψυξη. Μπορείτε να το περιχύσετε και με λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη.
Ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και για τα παιδιά.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πανεύκολο "Mωσαϊκό", με ελάχιστο βούτυρο και χωρίς αυγά, από το sokolatomania.gr!
Σοκολατένιο άλειμμα με λάδι και ζάχαρη καρύδας, από την Μαρία Κούρτη την 7elements και το syntagesgi...
Σοκολατόπιτα με ζάχαρη καρύδας, από την Αντριάνα και το "Γλυκιές δημιουργίες by Andriana"!
Απίστευτα νόστιμο, νηστίσιμο κέικ με ζάχαρη καρύδας χωρίς mixer, από το sokolatomania.gr!
Κορμός με ζαχαρούχο γάλα και πτι μπερ, από το icookgreek.com!
Αρμενοβίλ, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση