Σοκολάτες γεμιστές με μπανάνα από την Αννα και το Chefoulis.gr !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Μαγείρεμα: 120 λεπτά

Υλικά

  • Μπανάνες πολτοποιημένες 250 γρ
  • Τυρί κρέμα 450 γρ
  • Ζάχαρη 150 γρ
  • Λευκή σοκολάτα 100 γρ
  • Βούτυρο 50 γρ
  • Φύλλα ζελατίνης 20 γρ
  • Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Οδηγίες

Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης να μουλιάσουν σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα να βράσουν. Τα βγάζουμε  από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα την λευκή  σοκολάτα ψιλοκομμένη ανακατεύοντας καλά να λιώσει.Προσθέτουμε και την ζελατίνη και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες και το τυρί κρέμα ανακατεύοντας πολύ καλά. Σε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ μεγάλο στρώνουμε διάφανη μεμβράνη, αδειάζουμε το μείγμα μέσα και το βάζουμε στην κατάψυξη για  2 ώρες.Βγάζουμε το παγωμένο μείγμα μας στον πάγκο της κουζίνας και το κόβουμε σε ατομικές σοκολάτες. Τις βουτάμε στην κουβερτούρα που έχουμε λιώσει με την διαδικασία μπεν μαρί και τις απλώνουμε σε λαδόκολλα μέχρι να σφίξει η σοκολάτα. (Γίνονται εξίσου νόστιμες και με πουρέ από άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.)

http://www.chefoulis.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B1/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *