Κέικ μπανάνα-καρύδι χωρίς ζάχαρη, από την Αντριάνα και το “Γλυκιές δημιουργίες by Andriana”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υγιεινό και νόστιμο!
Υλικά:
4 αβγά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα απύρηνους χουρμάδες μουλιασμένους σε ζεστό νερό. (Στην κούπα που τους μετράτε προσθέτετε βραστό νερό ίσα που να σκεπάζονται και σε μισή ώρα τους πολτοποιείτε στο μούλτι)
2,5 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης
1 κούπα βρώμη
3 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 μπανάνες ψιλοκομμένες, όχι λιωμένες με το πιρούνι
λίγο αλάτι
2 βανίλιες
1 κούπα χονδροκομμένα καρύδια
(Αν ωστόσο σας φαίνεται άγλυκο, την επόμενη φορά μπορείτε να προσθέσετε μισή κούπα ζάχαρη καρύδας που έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.)
Διαδικασία:
Χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά με το λάδι και προσθέτουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε σε φόρμα ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 150 β C για 40-45′ αναλόγως τον φούρνο σας.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό, κείμενο που λέει "Γλυκιές δημιουργίες by Andriana"
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *