Τρουφάκια oreo, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Πεντανόστιμα πανεύκολα γλυκίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια!

ΤΕΜΑΧΙΑ  18

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  5Λ

ΑΝΑΜΟΝΗ  30Λ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ  15Λ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ   1/5

 

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. μπισκότα τύπου oreo, θρυμματισμένα

200 γρ. τυρί κρέμα

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

350 γρ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη

90 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ανά μερίδα/ τεμάχιο
ΒΑΖΑΘερμίδες 275  14%
ΒΑΖΑΛίπος  15.8g   23%
ΒΑΖΑKορεσμένα   8.1g   41%
ΒΑΖΑΠρωτεΐνες   3.5g   7%
ΒΑΖΑYδατάνθ.  30.7g   12%
ΒΑΖΑΣάκχαρα   23.1g  26%
ΒΑΖΑΑλάτι   0.16g   2.67%
ΒΑΖΑΙνες  0.9g   4%
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ    

1Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, τη βανίλια, τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2Αμέσως μετά, πλάθουμε μπαλάκια των 30-35 γρ., τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με λαδόκολλα και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξουν. 

3Έπειτα, βουτάμε τα μπαλάκια στη λευκή σοκολάτα, τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα αφήνουμε εκεί ώστε να παγώσει η σοκολάτα.

4Τέλος, γαρνίρουμε με τη σοκολάτα κουβερτούρα και σερβίρουμε.

 

tsoulotip: Αφήνουμε πρώτα να παγώσει η λευκή σοκολάτα πριν γαρνίρουμε τα τρουφάκια με την κουβερτούρα.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *