Εκτέλεση
Ξεκινάμε τα τρουφάκια σοκολάτας με αμύγδαλο, λιώνοντας πρώτα τη σοκολάτα σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά. Όταν λιώσει, προσθέτουμε το βούτυρο και το λικέρ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τότε την άχνη και το αμύγδαλο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά ώστε να είναι εύκολο στο πλάσιμο.
Μπορούμε να το αφήσουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε 24 μπαλίτσες, τις κυλάμε στο ξύσμα σοκολάτας ή σε άχνη ή σε τριμμένους ξηρούς καρπούς και τις βάζουμε σε καραμελόχαρτα.
https://www.argiro.gr/recipe/troufes-sokolatas-me-amigdalo/?
Αφήστε μια απάντηση