Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

1 λίτρο γάλα φρέσκο

2 φακελλάκια ζελατίνη σε σκόνη ( συνολικά 20 γρ)

6 κουτ. σούπας πραλίνα φουντουκιού

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και την ζελατίνη και ανακατεύουμε με το σύρμα ώσπου να αρχίζει να βράζει. Αποσύρουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού, ανακατεύοντας με το σύρμα.

Αδειάζουμε σε μπολ η φόρμα , και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και να πήξει. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Αν θέλουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

 

SOKOLATOMANIAKREMOZELEMERENDA1

 

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *