Υλικά
300 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
397 γρ. ζαχαρουχο γάλα
Για το γαρνίρισμα
ION NUCREMA
Υλικά
300 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
397 γρ. ζαχαρουχο γάλα
Για το γαρνίρισμα
ION NUCREMA
Δείτε το Video: https://youtu.be/y0CEQL6mc8g
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, ανακατεύοντας με μια
μαρίζ συνέχεια, προσέχοντας να μην ”πιάσει”.
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Έπειτα, λίγο πριν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα, που πριν έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαριζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς και να γίνει ένα μείγμα.
Στη συνέχεια, βάζουμε το μείγμα μας σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε
6 φορμάκια σιλικόνης ή χάρτινα φορμάκια για cup cake και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για
τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσουν.
Τέλος, αν θέλουμε, γαρνίρουμε κάνοντας πάνω από κάθε fudge, μια ροζέτα από Nucrema, χρησιμοποιώντας μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη.
https://dimitriosmakriniotis.gr/recipe-items/fudge-me-mono-2-ylika/
Αφήστε μια απάντηση