Creta Carob
BOLERO-BIODIET
ΣΥΝΤΑΓΗ για το παντεσπάνι Σοκολάτας εδώ :http://koykoycook.gr/?p=7898
Θα χρειαστείτε 2 δόσεις από παντεσπάνι .
Καλά είναι να τα φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα ..
Φρέσκα δεν θα κοπούν καλά. Χρησιμοποίησα τσέρκι με διάμετρο 20 εκ.
Το ένα το έκοψα στα 3..Το δεύτερο στα 2..

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

3 κουτιά κρέμα μόρφατ
2 βανίλιες η ένα κουταλάκι του γλυκού εσάνς βανίλιας σε υγρή μορφή
2 φάκελοι γκαρνί γιώτης βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής γιώτης
μισό φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουτί κομπόστα ροδάκινο η βερίκοκο κομμένη σε κυβάκια
Βάζουμε τις μόρφατ στο ψυγείο 2 ώρες προτού τις χρησιμοποιήσουμε.
Τις χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ .
Προσθέτουμε την εσάνς βανίλιας,τα γκαρνί και την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και τα βάζουμε να στραγγίσουν καλά ..
Τα αναμειγνύουμε με την κρέμα μας.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2 ώρες.
Ποτίζουμε το παντεσπάνι μας με το σιρόπι που έχει μέσα η κονσέρβα..
Στρώνουμε την κρέμα μας..
Αφήνουμε το τελευταίο παντεσπάνι απότιστο..

ΥΛΙΚΑ-ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
2 συσκ γκαρνί ζαχαροπλαστικής κακάο(4 φακ)
3/4 φλιτζανιού κακάο σκόνη κοσκινισμένο
2,1/2 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος
άσπρη ζαχαρόπαστα
καφέ ζαχαρόπαστα
πράσινη ζαχαρόπαστα
φούξια ζαχαρόπαστα
μπλέ ζαχαρόπαστα
κουπάτ για λουλουδάκια και πεταλούδες
3 μικρά σοκολατένια αυγά
Χτυπήστε τα γκαρνί με την κρέμα γάλακτος ..Προσθέστε το κακάο σκόνη..Με μια σπάτουλα επικαλύψτε όλο τον κορμό .. Για τις προεκτάσεις του κορμού βάλτε λίγο παντεσπάνι αν σας περίσσεψε η μπισκότα Μιράντα.Καλύψτε τα με την κρέμα σοκολάτα ..Με ένα πιρούνι κάντε χαρακιές στο δένδρο σας για να έχετε την υφή του ξύλου..Φτιάξτε το σώμα του λαγού και τα πόδια του ..
Κόψτε με ένα μαχαίρι λουρίδες καφέ ζαχαρόπαστας για την φωλιά ..
Κόψτε με το μαχαίρι λωρίδες πράσινες για την βλάστηση..
Με ένα μικρό κουπάτ κόψτε φούξια λουλουδάκια.Κόψτε τις πεταλούδες σας ..

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *