Πανεύκολα γλυκάκια με καρύδα με 3 υλικά, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
150 γρ. ζάχαρη
200 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
το ασπράδι από 3 αυγά
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Αναμειγνύετε τη ζάχαρη και την τριμμένη καρύδα με το μείγμα των ασπαρδιών. Ανακατεύετε πολύ καλά να ομοιογενοποιηθούν.
Με τη βοήθεια 2 κουταλιών, απλώνετε δόσεις δόσεις απ’ το μείγμα (όχι πολύ μεγάλες) στη λαμαρίνα του φούρνου όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο σοτους 170° C για περίπου 10′-12′ ανάλογα το μέγεθος, μέχρι να πάρουν χρώμα.
https://tinyurl.com/y6duaxcu
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τάρτα σοκολάτα- καρύδα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Κετογονική Διατροφή: Soft cookies καρύδας με σοκολάτα , από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketok...
Σοκολατάκια από καρύδα και λευκά φασόλια (gluten free), από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Διαμαντοπο...
Κέικ καρύδας με σιρόπι, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Κέικ ινδοκάρυδο χωρίς λάδι για την πιο αυστηρή νηστεία, της Αντριάνας, από το workingmoms.gr!
Εύκολα σπιτικά γλυκίσματα με ινδοκάρυδο (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon-fo...
Αφήστε μια απάντηση