VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Αγαπώ αυτή τη συνταγή για δυο λόγους! Πρώτον, γιατί είναι παρα πολύ απλή, γρήγορη και εύκολη! Και δεύτερον. γιατί η λεμονάτη γεύση της είναι ιδανική μετά από πλούσια γεύματα όπως αυτά που κάνουμε τις γιορτές!

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ

    • 1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
    • 400ml κρέμα γάλακτος
    • 150ml χυμό λεμονιού (και το ξύσμα από 2 λεμόνια)

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

  • μπισκότα  της επιλογής σου
  • cranberries
  • ζάχαρη άχνη

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. 
  • Προσθέτουμε το ξύσμα και μετά το χυμό λεμονιού σταδιακά, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε διαρκώς με το μίξερ μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα.
  • Σπάμε και μοιράζουμε τα μπισκότα σε 6 ποτήρια.
  • Προσθέτουμε τη μους με κουτάλι ή σακούλα ζαχαροπλαστικής
  • Αφήνουμε τα ποτήρια μετά στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

*Προαιρετικά, όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε διακοσμούμε με cranberries και λίγη ζάχαρη άχνη.

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *