Λεμονόπιτα, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Κέικ με αλεύρι αμυγδάλου, λάδι καρύδας και υπέροχη γεύση λεμονιού.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Τσέρκι 20×22 εκ.

ΥΛΙΚΑ

Πασπάλισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι καρύδας με την άχνη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι αμύγδαλου και τα αυγά ένα-ένα και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν στο μίγμα. Θα πρέπει να έχουμε μία σφιχτή ζύμη.
  • Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι, την κανέλα και το ξύσμα και ανακατεύουμε με μία κουτάλα.
  • Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα τσέρκι 20-22 εκ. και το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
  • Ψήνουμε τη λεμονόπιτα στον φούρνο, στον αέρα, στους 170 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου.
  • Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Eνημέρωση: Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς,  όμως  κάνοντας ένα κλικ σε αυτές,  λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.dairy-free.eu/lemon-pie/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *