Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε την λιωμένη μαργαρίνη και το γάλα.
- Τα στρώνουμε σε φόρμα 26cm με αντικολλητικό χαρτί.
- Αφήνουμε την ζελατίνη για 5 λεπτά σε 40 ml νερό να φουσκώσει.
- Όταν είναι έτοιμη την λιώνουμε με 40 ml νερό, σε μέτρια θερμοκρασία.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το γιαούρτι και την άχνη ζάχαρη.
- Αρωματίζουμε με το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε την χλιαρή ζελατίνη και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε την μισή κρέμα πάνω από την βάση με το μπισκότο.
- Προσέχουμε να την απλώσουμε πολλή καλά περιμετρικά για να μην χυθεί το ζελέ.
- Με προσοχή ρίχνουμε το κρύο ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο.
- Όταν σταθεροποιηθεί απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
- Αν ή κρέμα είναι αρκετά σφιχτή την αφρατεύουμε ελαφρώς με την βοήθεια του μίξερ.
- Προαιρετικά χρωματίζουμε μία μικρή ποσότητα και στολίζουμε το γλυκό με ροζέτες.
Αφήστε μια απάντηση