Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε την λιωμένη μαργαρίνη και το γάλα.
  3. Τα στρώνουμε σε φόρμα 26cm με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Αφήνουμε την ζελατίνη για 5 λεπτά σε 40 ml νερό να φουσκώσει.
  5. Όταν είναι έτοιμη την λιώνουμε με 40 ml νερό, σε μέτρια θερμοκρασία.
  6. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το γιαούρτι και την άχνη ζάχαρη.
  7. Αρωματίζουμε με το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε την χλιαρή ζελατίνη και ανακατεύουμε.
  8. Απλώνουμε την μισή κρέμα πάνω από την βάση με το μπισκότο.
  9. Προσέχουμε να την απλώσουμε πολλή καλά περιμετρικά για να μην χυθεί το ζελέ.
  10. Με προσοχή ρίχνουμε το κρύο ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο.
  11. Όταν σταθεροποιηθεί απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  12. Αν ή κρέμα είναι αρκετά σφιχτή την αφρατεύουμε ελαφρώς με την βοήθεια του μίξερ.
  13. Προαιρετικά χρωματίζουμε μία μικρή ποσότητα και στολίζουμε το γλυκό με ροζέτες.