Νηστίσιμη lemon pie, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Υλικά
440 γρ. μπισκότα digestive
160 γρ. φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Για την κρέμα
Μια διπλή δόση λεμονόκρεμα
φυτική σαντιγύ για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνουμε την βάση για περίπου 10 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη λεμονόκρεμα ,την απλώνουμε στο μείγμα μπισκότου και την αφηνουμε να κρυώσει.
Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με φυτική σαντιγύ.
καλή επιτυχία
<3
https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/2424604710907833/?type=3&theater
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Λεμονόκρεμα νηστίσιμη, από την Ελευθερία Μπούτζα και το Μαγειρεύοντας με την L”!











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους λεμόνι ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γαβριήλ Νικολαίδη και τον Cool artisan!
Λεμονάδα με σιρόπι ροδάκινου, από τον αγαπημένο Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Cheesecake Λεμόνι, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Lemon pie ρολό, από τη Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Tάρτα λεμόνι, vegan & νηστίσιμη (lemon pie), από την 'Αννα Χαλικιά και το madameginger.com!
Απίθανα αμυγδαλωτά λεμονιού, μόνο με 3 υλικά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση