Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και τις βανίλιες.
- Αρωματίζουμε με το ξύσμα από 1 λεμόνι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Βάζουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 εκατοστών για κέικ και την απλώνουμε.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Αφήστε μια απάντηση