Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και τις βανίλιες.
  4. Αρωματίζουμε με το ξύσμα από 1 λεμόνι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
  5. Βάζουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 εκατοστών για κέικ και την απλώνουμε.
  6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  7. Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.