Πανακότα με Morfat Creamy, από το morfat.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:

Για 5-6 μερίδες

1 Morfat Creamy

1 φάκελο Morfat Ζελέ Φρούτα του ∆άσους

400γρ νερό ( 2 φλυτζ.τσαγιού)

250γρ γάλα (1 μεγάλο φλυτζ.τσαγιού)

150γρ ζάχαρη (1/2 φλυτζ.τσαγιού)

1 βανίλια

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

10γρ φύλλα ζελατίνας (5 φύλλα)

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το Morfat Creamy, το γάλα και την βανίλια μέχρι να λιώσουν. Παράλληλα βάζετε τα φύλλα ζελατίνας σε ένα μπολ με κρύο νερό για να μαλακώσουν. Μόλις λιώσουν τα υλικά που έχετε στο κατσαρολάκι ρίχνετε και τα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύετε. Τοποθετείτε την κρέμα σε ποτηράκια μέχρι τη μέση και τα βάζετε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες να παγώσουν.

Ετοιμάζετε το ζελέ, το αφήνετε να κρυώσει και το προσθέτετε πάνω από την κρύα πανακότα. ∆ιακοσμείστε με βατόμουρα και φύλλα δυόσμου.

 

http://morfat.gr/panakota/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *