Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα, από την Ηλιάννα και τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!
Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη!
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
- μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
- ζάχαρη
Οδηγίες
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
- Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
- Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.
Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskota-sfoliatas-me-amygdala.html
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαστιχωτά Μπισκότα Σοκολάτας χωρίς αλεύρι (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Πως να φτιάξετε μπισκοτένιες μπάλες παγωτού! από τις "Γλυκές Τρέλες" !
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο και κομμάτια σοκολάτας, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all...
Μπισκότα brownies, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Crinkles ''Ραγισμένα cookies", από την Σόφη Τσιώπου και τις "Λιχουδιές της Σόφης"!
Μπισκότα σαμπλέ, από τον Γιώργο Τσούλη!