- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 4 ασπράδια από μεσαία αυγά
- 60 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 330 γρ. ζάχαρη άχνη
Μαστιχωτά Μπισκότα Σοκολάτας χωρίς αλεύρι (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!







Συνταγή με μόνο 4 υλικά, για πανεύκολα μπισκότα σοκολάτας χωρίς αλεύρι !
- Χρόνος Προετοιμασίας
- Μερίδες
- 10
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, έως ότου γίνει ένα μείγμα.
Αμέσως μετά, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε ακαθόριστα κομμάτια και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ για να απλωθεί παντού η κουβερτούρα μας.
Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αφού παγώσει το μείγμα, στρώνουμε αντικολλητικο χαρτί σε ένα ταψί και κάνουμε μπάλες από το μείγμα μας.
Τις ακουμπάμε στο αντικολλητικό χαρτί, προσέχοντας να έχουν μεγάλο κενό μεταξύ τους ,γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 170βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Τα μπισκότα αυτά είναι καλύτερα να καταναλωθούν την ίδια μέρα.
Αν θέλετε να τα καταναλώσετε τις επόμενες μέρες, μπορείτε πριν, να τα ζεσταίνετε 10 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foo...
Μπισκότα με πορτοκάλι και σοκολάτα, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Πανεύκολα ατομικά κέικ – μπισκότα, από την Luise και το radicio.com!
Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ, σοκολάτα, μπανάνα και καραμέλα, από το icookgreek.com!
Μπισκότα γιαουρτιού με 4 υλικά (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Μπισκότα αμυγδάλου, από την Αργυρώ μας !
Αφήστε μια απάντηση