Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κετογονική Διατροφή: Ganache με κρέμα καρύδας και τρουφάκια, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το k...
Κριτσίνια χαρουπάλευρου πολύ υγιεινά, από την Αργυρώ μας!
Υγιεινές τρούφες σοκολάτας(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρινιώτη και το ionsweets.gr!
Κετογονική Διατροφή: Πανεύκολα τρουφάκια αμυγδάλου, από την 'Εφη Κουδουνά!
Τρουφάκια σοκολάτα-πορτοκάλι, από την Λένια και τις Veggie Sisters!
Chococado μους νηστίσιμη , από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.com!
Αφήστε μια απάντηση