Η τέλεια συνταγή για τρουφάκια αν δεν τρώτε γαλακτοκομικά και θέλετε να φάτε τρουφάκια χωρίς πολλους υδατάνθρακες και με ganache!! Οι αναλογίες είναι ίδιες με κανονική ganache, με κρέμα γάλακτος. Μπαίνει άνετα και ως γλάσσο με αυτή την αναλογία ή όπως έκανα με την σοκολατόπιτα που θα δείτε στις φωτογραφίες! Κάνει και για τρουφάκια!
Εύκολη και νόστιμη συνταγή!:-)
Ingredients
Ganache με κρέμα καρύδας
- 150 γρ κρέμα καρύδας όχι μόνο το λίπος
- 150 γρ σοκολάτα 90%
Τρουφάκια
- 75 γρ ψημένο ινδοκάρυδο
- μία δόση ganache καρύδας
Instructions
Ganache με κρέμα καρύδας
Ζεσταίνετε την κρέμα καρύδας και ρίχνετε πάνω από την σοκολάτα.
Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Στο ψυγείο πήζει.
Πριν το ψυγείο..
…και έτοιμη!
Τρουφάκια
Ανακατεύετε τα 45 γρ ψημένου ινδοκάρυδου στην ganache πριν την βάλετε ψυγείο.
Αφού πήξει, πλάθετε μπαλάκια και τυλίγετε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο.
Προσθέστε ότι αλλο ξηρό καρπό θέλετε, αλλα ήθελα να μείνω στο theme της καρύδας.
Notes
Μάκρος δεν σας βγάζω, τα υλικά είναι απλά και θα αλλάξουν αναλγα την σοκολάτα πυ θα βάλετε.
Αφήστε μια απάντηση