Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Αυτό το νηστίσιμο γλυκό θα γίνει το αγαπημένο σου!

 

 

Υλικά (Ingredients):

-500γρ. αλεύρι που φουσκώνει (500gr. self-rising flour)

-1 κ.γ. μαγειρική σόδα (1 tsp. baking soda)

-400γρ. ζάχαρη (400gr. sugar)

-1 βανιλίνη (1 vanillin)

-6 κ.σ. κακάο (6 tbsp. cocoa powder)

-445γρ. γάλα αμυγδάλου (445gr. almond milk)

-75γρ. ηλιέλαιο (75gr. vegetable oil)

-2 κ.σ. ξίδι (2 tbsp. vinegar)

 

 

Για το γλάσο (For the glaze):

-300γρ. σοκολάτα 52% (300gr. semi-sweet chocolate)

-120γρ. γάλα αμυγδάλου (120gr. almond milk)

-σταγόνες σοκολάτας (chocolate chips)

-φιστίκια Αιγίνης (pistachios)

https://www.facebook.com/pastrydesignsofficialpage/videos/637656603362942/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *