Οδηγίες

  1. Αλέθουμε τα μπισκότα, τα αναμειγνύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Χτυπάμε την κρύα κρέμα με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
  3. Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και τα απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
  4. Ρίχνουμε την μαρμελάδα, εμείς βάλαμε φρούτα του δάσους, και με την βοήθεια από ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ελαφρώς.
  5. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.