Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

440 γρ. μπισκότα digestive
160 γρ. φυτικό βούτυρο   σε θερμοκρασία δωματίου

Για την κρέμα


Μια διπλή δόση λεμονόκρεμα 
φυτική σαντιγύ για τη διακόσμηση

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνουμε την βάση για περίπου 10 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη λεμονόκρεμα ,την απλώνουμε στο μείγμα μπισκότου και την αφηνουμε να κρυώσει.
Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με φυτική σαντιγύ.

 

καλή επιτυχία <3

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/2424604710907833/?type=3&theater

Λεμονόκρεμα νηστίσιμη, από την Ελευθερία Μπούτζα και το Μαγειρεύοντας με την L»!

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *