Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Τι και αν έχετε κάνει όλες τις μους με κρέμα γάλακτος, με αβοκάντο, με μπανάνα..
Εδώ μιλάμε για ΤΗ μους που αν τη φτιάξετε, δεν πρόκειται να ξαναφτιάξετε άλλη.. με βαθμό δυσκολίας 0 και έτοιμη σε δευτερόλεπτα.

 

Μους σοκολάτας

Original συνταγή από: Litsa Zarifi

Υλικά

  • 400 ml κρέμα καρύδας, σε κονσέρβα (όλη η συσκευασία)

  • 190 γρ. μέλι ή 1/2 κούπα και 2 κουτ. σούπας επιπλέον

  • 55 γρ. κακάο ή 1/2 κούπα

  • 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Βάζουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για όλη την νύχτα ή 5 ώρες στην κατάψυξη.

  2. Σε στενό μικρό σκεύος (σε μορφή σέικερ) χτυπάμε όλα τα υλικά με ηλεκτρικό αυγοδάρτη ή μίξερ χειρός για κάποια λεπτά μέχρι να γίνει σαν πηχτό γιαούρτι.

  3. Χωρίζουμε τη μους σε 6 μικρά μεταλλικά ή γυάλινα μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή στην κατάψυξη αν βιαζόμαστε.

Σημειώσεις

Αν δεν έχει μπει η κρέμα καρύδας όλη την νύχτα στην κατάψυξη, μπορούμε να φτιάξουμε τη μους και να την παγώσουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου.

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *