Σορμπέ καρύδας, από τον Στέλιο Παρλιάρο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα εύκολο, υγιεινό και με λίγες θερμίδες γλυκό, κατάλληλο για όσους δεν μπορούν να μεταβολίσουν τη λακτόζη.

ΒΑΡΟΣ600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ7′-8′
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ30΄ (με παγωτομηχανή)

Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά και μόλις πάρουν βράση τα αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά. Ανακατεύουμε το σιρόπι αυτό με την κρέμα καρύδας και το χυμό λεμονιού. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή (αν διαθέτουμε) και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε. Αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 5-6 φορές, μέχρι να παγώσει ομοιόμορφα το σορμπέ.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

http://steliosparliaros.gr/ygieina/xoris-laktozi/sorbe-karidas/?fb

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *