Μία άκρως γευστική εκδοχή της μους σοκολάτας. Δεν το περίμενα ότι το αβοκάντο θα έδενε τόσο αρμονικά με το κακάο και τις φράουλες. Έχει γίνει το αγαπημένο γλύκισμα. (Η δοσολογία βγάζει γύρω στις 4 μερίδες.)
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος5 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος10 λεπτά
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 60 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 8 κ.σ. κακάο
- 8 κ.σ. μέλι
- 200 γρ. φράουλες
- 30 ml νερό
Διαδικασία
1Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και βγάζουμε το κουκούτσι τους. Με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα και τη βάζουμε στο μπλέντερ μας.
2Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες σε κομμάτια. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
3Προσθέτουμε το κακάο, το μέλι και το νερό. Χτυπάμε μέχρι να διαλυθουν τελείως τα υλικά μας.
4Σερβίρουμε σε μικρά μπολ ή ποτηράκια. Διατηρείται στο ψυγείο.
