Μους με bueno, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΜΕΡΙΔΕΣ : 2
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5

 

Δέσποινα Φωτοπούλου

ΥΛΙΚΑ

2 τμχ σοκολάτα Bueno + extra κομμάτια για το σερβίρισμα

5 κ.σ. σοκολάτα, ρόφημα σε σκόνη

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

450 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

Σοκολατένια πουράκια, σπασμένα για το σερβίρισμα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ανά μερίδα/ τεμάχιο
ΒΑΖΑΘερμίδες 572  29%
ΒΑΖΑΛίπος   27.9g  40%
ΒΑΖΑKορεσμένα   15.3g  77%
ΒΑΖΑΠρωτεΐνες   8g   16%
ΒΑΖΑYδατάνθ.   72.1g  28%
ΒΑΖΑΣάκχαρα   58.7g  65%
ΒΑΖΑΑλάτι   0.4g   6.67%
ΒΑΖΑΙνες    3.2g   13%
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα multi ή ένα πολυκοπτικό αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το bueno, τη σοκολάτα και τα χτυπάμε, μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία μους.
2 Τέλος, σερβίρουμε σε ποτήρια ή μπολάκια στολίζοντας με πουράκια σοκολάτας και κομμάτια bueno,
#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε όποιο άλλο είδος σοκολάτας επιθυμούμε.
https://www.giorgostsoulis.com/syntages/gluka/mousse-bueno
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *