Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.
Νηστίσιμα, μαλακά cookies με βούτυρο φιστικιού, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!
Υλικά
- 1/2 κούπα βούτυρο φιστικιού (το βρίσκουμε εδώ)
- 4-5 κουτ. σούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 μικρό αυγό (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. σούπας κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 τσιμπιά αλάτι (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
- Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Χωρίς γλουτένη: Μπισκότα με φυστικοβούτυρο Sisinni της Rito's Food, από την Ντίνα Καρα!
Νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφράτα Cookies γεμιστά με κρέμα από Φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου!
Νηστίσιμα Μπισκότα κανέλας από την Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την "L" " !
Μπισκότα χωρίς ζάχαρη κ αλεύρι, από την Λένια και τις Veggie Sisters!
Πανεύκολα και αφράτα μπισκοτάκια κανέλας χωρίς πλάσιμο, από την Σόφη Τσιώπου!
Αφήστε μια απάντηση