Αφράτα Cookies γεμιστά με κρέμα από Φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου!











Θα χρειαστείς:
Για τα cookies
100 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
130 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
3 αυγά, χτυπημένα καλά
110 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 γρ. σκόνη κακάο
1½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
130 γρ. σοκολάτα γάλακτος, τριμμένη στον τρίφτη
Για τη γέμιση
160 γρ. Φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου Απαλό
40 γρ. ζάχαρη άχνη
2 κουτ. σούπας νερό
Διαδικασία
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180°C. Σε μπεν μαρί λιώνεις την κουβερτούρα με το βούτυρο. Απομακρύνεις το μπολ από το μπεν μαρί και αφήνεις τη σοκολάτα να κρυώσει. Προσθέτεις τη ζάχαρη και τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύεις. Στη συνέχεια, ρίχνεις το κοσκινισμένο αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύεις. Ρίχνεις την τριμμένη σοκολάτα γάλακτος. Στρώνεις μια λαμαρίνα με λαδόκολλα. Παίρνεις μία κουταλιά σούπας από το μείγμα και τη βάζεις στο ταψί. Συνεχίζεις με κουταλιές τις οποίες βάζεις σε απόσταση περίπου 5 εκ. τη μία από την άλλη.
Τα ψήνεις για 15-20 λεπτά, μέχρι να στερεοποιηθούν αλλά να παραμείνουν σχετικά μαλακά και αφράτα. Τα βγάζεις από το φούρνο και τα αφήνεις να κρυώσουν τελείως.
Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύεις καλά το Φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου με τη ζάχαρη άχνη και το νερό. Παίρνεις κάθε μπισκότο, το αλείφεις από την κάτω πλευρά του με το μείγμα και το ενώνεις με άλλο ένα μπισκότο, φτιάχνοντας ένα σάντουιτς.

Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα βρώμης με σοκολάτα γεμιστά με σοκολατένιο βούτυρο αμυγδάλου, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και ...
Κουλουράκια στο τηγάνι, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner.gr!
Cookies τριπλής σοκολάτας, από την Σόφη Τσιώπου!
Cookies Σοκολάτας με 3 Υλικά (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Μπισκότα Woopies Pie με κουβερτούρα ΙΟΝ και Nucrema, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Παγωτό φιστίκι, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση