Creta Carob

 

 

Συστατικά

  • 2 αχλάδια.

  • 355 γρ κόκκινο κράσι

  • 65 γρ ζάχαρη

  • 110 γρ χυμό πορτοκαλιού

  • 1 φλούδα πορτοκάλι

  • 1 βανίλια

  • 1 ξύλο κανέλας

  • 250 γρ ΙΟΝ Cover Cream

Οδηγίες

  • 1.Καθαρίζουμε τα αχλάδια και αφήνουμε το κοτσάνι.

  • 2.Παίρνουμε τη φλούδα από το πορτοκάλι.

  • 3.Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αχλάδια.

  • 4.Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε από την σάλτσα και τα βάζουμε σε ένα μπολ το οποίο τοποθετούμε στο ψυγείο. Θέλουμε τα αχλάδια μας να κρυώσουν ,έτσι ώστε όταν θα τα βουτήξω μες τη σοκολάτα εκείνη να στερεοποιηθεί .

  • 5.Οδηγίες για την ΙΟΝ Cover Cream: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία.

  • 6.Τοποθετούμε το δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων. Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και το λιώνουμε με τη διαδικασία του μπεν μαρί

  • 7.Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για ένα με 2 λεπτά.

  • 8.Αναδεύουμε και είναι έτοιμο προς χρήση.

  • 9.Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.

  • 10.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολλα.

  • 11.Βουτάμε τα αχλάδια μέσα στην σοκολάτα με τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα για να σταθεροποιηθούν.

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …Περισσότερα για τον σεφ…

 

 https://tinyurl.com/yykpdqfh

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *