- Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
- Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
- Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
- Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
- Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
- Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
- Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
- Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.
Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τον Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
Συστατικά
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://foodaholics.gr/recipe/pagoto-vienneta-vlack-forest-me-5-ylika-choris-pagotomichani/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαμαδίστικο παγωτό με 3 γάλατα (Βασική συνταγή), από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo...
"Πόση ώρα περπάτημα χρειάζεται για να κάψεις ένα παγωτό ξυλάκι;", από την Βίκυ Χριστοπούλου και το ...
Παγωτό κανέλα, από το icookgreek.com!
Εύκολο παγωτό μπισκότο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Το πιο ωραίο σπιτικό, μαστιχωτό παγωτό καϊμάκι της Αγγελικής Αντωνοπούλου, από το argiro.gr!
Παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας με στέβια και θερμιδική ανάλυση και σχόλια από την "Nutrimed" !.
Αφήστε μια απάντηση