Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Ενσωματώνουμε το γάλα και το λάδι.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  4. Δουλεύουμε καλά να γίνουν ζύμη.
  5. Την απλώνουμε σε ταψί 40×27 εκατοστά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
  6. Όταν κάνει κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό της.
  7. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη και το κακάο.
  8. Τα διαλύουμε στο γάλα και το λάδι.
  9. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σιρόπι.
  10. Κόβουμε την κρύα σοκολατόπιτα σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι.
  11. Σερβίρουμε μετά από 3 ώρες.