Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Ενσωματώνουμε το γάλα και το λάδι.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Δουλεύουμε καλά να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε σε ταψί 40×27 εκατοστά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
- Όταν κάνει κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό της.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη και το κακάο.
- Τα διαλύουμε στο γάλα και το λάδι.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σιρόπι.
- Κόβουμε την κρύα σοκολατόπιτα σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι.
- Σερβίρουμε μετά από 3 ώρες.
Αφήστε μια απάντηση