Βάζουμε πρώτα το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα, το μπέικιν και το αλάτι σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε τα υλικά με το σύρμα.
Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε το βούτυρο και με το μίξερ χειρός το χτυπάμε να αφρατέψει για 1΄.
Σταδιακά ρίχνουμε τη ζάχαρη, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2΄μέχρι να κρεμώσουν τα δύο είδη ζάχαρης με το βούτυρο.
Ρίχνουμε τα αυγά.
Προσθέτουμε τη βανίλια και εναλλάξ ρίχνουμε τα στερεά υλικά με το ξινόγαλο.
Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα σοκολάτας.
Βουτυρώνουμε μακρόστενο σκεύος.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αδειάζουμε το μείγμα.
Μπήγουμε κουταλιές πραλίνα εδώ και εκεί και με το κουτάλι μπλέκουμε τα δύο μείγματα.
Ισιώνουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45΄.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Αφήστε μια απάντηση