Τιραμισού με βρώμη χωρίς ζάχαρη, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΜΕΡΙΔΕΣ 2
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ 2Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
80 γρ. βρώμη
2 κ.σ. σπόρους τσία
200 ml γάλα πλήρες
100 ml σιρόπι σφενδάμου
3 κ.σ. καφέ εσπρέσο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Για την επικάλυψη:
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 ml σιρόπι σφενδάμου
Για το σερβίρισμα:
Κακάο, κοσκινισμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Για τη βάση: Αδειάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο, στο οποίο θα σερβίρουμε το γλυκό, όλα τα υλικά για τη βάση. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά και μεταφέρουμε τη βάση στο ψυγείο για 2 ώρες.
2Για την επικάλυψη: Αδειάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
3Βγάζουμε τη βάση από το ψυγείο, απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι την επικάλυψη, πασπαλίζουμε με κοσκινισμένο κακάο και σερβίρουμε.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπόμπα με σεμιφρέντο τιραμισού, από τη Ιωάννα Σταμούλου και το OliveMagazine.gr!
Τιραμισού φτιαγμένο με ολονύχτια βρώμη, από το glykouli.gr!
Κέικ τιραμισού, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
Φωλιές βρώμης-κακάο με γέμιση γιαουρτιού, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Τρουφάκια με γεύση τιραμισού, από τον Γιώργο Τσούλη!
Τιραμισού, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Αφήστε μια απάντηση