Cupcakes από ζύμη brownies που ψήνεται μέσα σε χωνάκι παγωτού – Brownies Cupcakes (looking like ice cream) Recipe, by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Η σημερινή συνταγή είναι super καλοκαιρινή και σχετικά απλή, αν και το αποτέλεσμα φαίνεται σύνθετο! Πρόκειται για brownies που ψήνονται μέσα σε χωνάκι παγωτού και γαρνίρονται με κρέμα τυριού! Τόσο απλό… Μοιάζει με παγωτό αλλά είναι cupcake! Κάνουμε δυο παρασκευές: μία για τη γέμιση brownies και μια για την κρέμα! H συνταγή βγάζει περίπου 25 κώνους.

Για τη γέμιση Brownies

Υλικά

  • 250 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο
  • 200 γραμμάρια καλής ποιότητας σοκολάτα κουβερτούρα (70% κακάο)
  • 80 γραμμάρια σκόνη κακάοκοσκινισμένο
  • 65 γραμμάρια αλεύρικοσκινισμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 360 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 4 αυγά μεγάλα ελεύθερης βοσκής

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο σας στους 180 ° C.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ πάνω από νερό που σιγοβράζειλιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτακαι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολανακατεύουμε τη σκόνη κακάοτο αλεύριτο μπέικιν πάουντερκαι τη ζάχαρη και στη συνέχεια, προσθέτουμε το μίγμα σοκολάτας.
  • Ανακατεύουμε καλά.
  • Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να έχουν μια μεταξένια υφή.
  • Μςεταφέρουμε το μείγμα brownies στους κώνουςκαι ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
  • Δεν θέλουμε να τα παραψήσουμε γιατί δεν θέλουμε να μοιάζει με κέικ αλλά να είναι ρευστό και βελούδινο. Πρέπει να είναι ρευστό στη μέση.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα δίσκο για να τα γαρνίρουμε. 

Brownies Cupcakes (looking like ice cream) Recipe, cream cheese frosting, συνταγή, μπράουνις, σοκολάτα, κρέμα τυρί, cucpcakes, παγωτό, Γαβριήλ Νικολαΐδης, cool artisan

Υλικά για την κρέμα τυριού

  • 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως ότου έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον μια ώρα.
  • Γαρνίρουμε τους κώνους όπως κάνουμε και με τα cupcakes.

 Brownies Cupcakes (looking like ice cream) Recipe, cream cheese frosting, συνταγή, μπράουνις, σοκολάτα, κρέμα τυρί, cucpcakes, παγωτό, Γαβριήλ Νικολαΐδης, cool artisan

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

For the Brownies Filling

Ingredients

  • 250 g unsalted butter
  • 200 g good-quality dark chocolate (70% cocoa solids), broken up
  • 80 g cocoa powder, sifted
  • 65 g plain flour, sifted
  • 1 teaspoon baking powder
  • 360 g caster sugar
  • 4 large free-range eggs

Directions

  • Preheat your oven to 180°C.
  • In a large bowl over some simmering water, melt the butter and the chocolate and mix until smooth.
  • In a separate bowl, mix together the cocoa powder, flour, baking powder and sugar, then add this to the chocolate mixture.
  • Stir together well. Beat the eggs and mix in until you have a silky consistency.
  • Pour your brownie mix into the cones, and place in the oven for around 15 minutes.
  • You don’t want to overcook them so, unlike cakes, you don’t want a skewer to come out all clean.
  • The brownies should be slightly springy on the outside but still gooey in the middle.
  • Allow to cool in the tray, then carefully transfer to a large board.

Ingredients for the cream cheese icing

  • 125 g. butter at room temperature
  • 250 gcream cheese
  • 50 gpowdered sugar

Directions

  • Put all three ingredients in a bowl and mix with a spatula until you have a homogeneousmixture.
  • Transfer the mixture into a piping bag and leave in the fridge for at least one hour.
  • Garnish cones as you do with cupcakes.

Serve With Love

http://coolartisan.net/2015/07/20/brownies-cupcakes-looking-like-ice-cream-recipe/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *